Posts

Showing posts from April, 2011

And ACTION!

Image
Selepas sibuk denganPKS things semua tu . .Aku terus kembali setia dan memberi komitmen kepada kelas aku 5SEJAHTERA . .Which is , classmates aku yg lain dah start buat drama . .Aku sibuk dengan PKS . .dan lepas jee PKS habis aku kena switch button automatik for full comitment terhadap our ENGLISH DRAMA COMPETITION . . PKS habis hari Khamis . .Sabtu terus join drama. .*Hajat nak jadi pelakon tak kesampaian so , like usual . . .Make-up la kerja aku apa lagi . . .Nama pun Mida .HAHA. . SABTU:Terlambat bangun .hee .Buat prop semua kat rumah Syera. AHAD:Yeah! Ini hari memang hari PROP sahaja memandangkan pelakon pun ada seorang jee masa tu . . Buat la semua dalam masa 10 jam . .Tempat:Rumah nenek SAYA:D . .Dengan si kecik-kecik tu pun join sekali . .Haa , suka hati korang la . .Nasib baik la budak-budak ni BEHAVE kan . kalau tak . . .memang aku halau balik . *Kejam punya kakak . Isnin , Selasa(Pergi sekolah masa hujan lebat berbekalkan payung yg kecil . .Gagahkan diri meredah hujan . . .dan na…