Posts

Showing posts from April, 2014

Keputusan.

Image
Assalamualaikum !
Hampir nak sampai setengah abad juga la aku tak update blog ni. buka dashboard nampak 472 posts last published on 6 Jan. sekarang da bulan April. pecah rekod. nak update ni pun macam-macam halangan ada terutama kemalasan dan penangguhan. aiseymann, maka dengan kesungguhan hati tertaip juga la entri ni dengan penuh azam dan kekentalan.

 Say about lama tak nampak mana tercampak. Aku sekarang bekerjaya. Walaupun cuti mahu lah ada 10 hari sebulan tapi cuti aku tak produktif selain daripada tidur aku hanya tahu makan. itupun kalau cuti duduk rumah. hampir kebanyakan cuti aku tak duduk rumah. erm yeay. Now working at Cash Converters Setapak depan KL Festival City. mahu tahu lebih. Dikerajinan lain kali pula aku cerita, kali ni nak cerita lain.
*aku tahu dalam diam ada yang secara sulit mengintai blog aku kankan . sampai orang yang aku tak sangka baca pun baca juga. Terima Kasih.. datang lagi nanti bawa la Subway ke Cool blog sekali tinggal kat sini biar tuan tanah rasa di…