Posts

Showing posts from February, 2012

Semoga Allah Memberkati Kamu :)

Image
haruslah Assalamualaikum :)
Hai readers . entah ada lagi ke tidak readers :) still I'm going to say HI kalau pun syok sendiri . it's okay .Dah lama sangat rasanya jari ni tak ketuk papan kekunci atau lebih spesifik lagi ...mengetuk papan kekunci lepas tu post dekat blog .Hari ni dah 17 Februari 2012 .. cepat kan masa berlalu .terlalu cepat ...lagi-lagi bila aku kerja 10 jam satu hari ..bangun .blablabla -> Kerja.kerja.kerja.kerja .lepas tu sampai masa mengantuk . here come customer ..then meet new awesome people .then one incredible moment happen .-> balik rumah . mengarut kat twitter . --> tidur . dan ...macam tu jela hari-hari ...
Lagi-lagi aku kerja kat Ummah Way . kerja kat sini lain dari tempat yang lain . sebab orang sekeliling aku , majikan dan segala yg sekufu dengannya bukanlah orang Malaysia ...cuma customer je orang Melayu Malysia ,itu pun ada je customer yg dari Jordan , Somalia , Nigeria , China of course dan banyak lagi . kebanyakan mereka sama ada pelanco…