Posts

Showing posts from August, 2014

The Fault In Our Stars *bintangbintang*

Image
Salam fellas. good to see you again.
After. 2 months? huh . lama haih. lama betul menangguh rasa hati untuk dikongsi. No time la gais. Seriously. Penat sebenarnya kumpul rasa hati sensorang diri ni sebenarnya. huh . tapi takde la rasa terdesak sangat nak kongsi. Dah serabut dalam kepala. bagi settle satu, satu benda dulu nak habak.

--
First thing first yang masih segar bugar dalam ingatan bagai.....ikan yang dibawa nelayan ke jeti. pergh. *sambil luah isi hati sambil isi borang nak mohon biasiswa JPA. tapi line tak nak berkerjasama pukul 2:58 AM , hempuk kang tahulah* fuh sabor. 


THE FAULT IN OUR STARS.

Power cerita ni power baru dengar tajuk dia terus jatuh chenta dan melonjak 'nak tengok! nak tengok' bagai anak kecil ajak ibu ayah nak pergi tengok Transformers. *sungguh banyak perumpaannya// nak bagi jelas sikit perasaan emosi tu biar sampai*

Hari ni(WED, 06 August) dapat juga tengok , what I want to share? What I got from 5:20PM to 7:30 PM in the theatre?
Too much. And I really wa…